Торт "П'яниця крекерний"
enjoy
02.02.2015

Складові:
купуємо 2 пачки крекеру:
- один білий (сметанний)
- другий кавовий (темний)

тісто на корж:
- 1 ст. маку (молоти)
- 1 ст. горіхів (посмажити і молоти), можна взяти 1 пачку кокосової стружки
- 1 п. пекарського порошку
- 6 білків
- 1 ст. цукру

крем:
- 0,5 літра молока
- 3 ложки крохмалю
- 1 ст. цукру
- 6 жовтків
- 1 п. ванілі
- 300г масла (дорогого)

Приготування
Тісто: білки збиваємо в круту піну, обережно втручаємося мак, горіхи, пекарський порошок. Спекти один корж на пергаменті. 

Крем: жовтки розтерти з цукром, додати крохмаль. У цю масу вливати тонкою цівкою кипляче молоко, постійно помішуючи. Проварити 2-4 хвилини, потім дати охолонути до 36-34 градусів. У остигнула масу втираємо масло. Крем потрібно трошки збити до дуже пишно, повітряні маси. 

Складаємо торт: спочатку кладемо корж і змащуємо кремом (крему на кожен шар не шкодувати), далі викладаємо шар світлого крекеру і змащуємо кремом, викладаємо шар темного крекеру і змащуємо кремом ... І так по шарах.

close
Додати свій рецепт