Торт "Мімоза" - все геніально просто
enjoy
02.11.2014

Спечемо два бісквітних коржа:
1 корж: 
- 4 яйця 
- 1 стакан цукру 
- 1 стакан муки 
- ваніль 
Можна пекти в МВ на випічку 55 хвилин. 

2 корж: 
- 2 яйця 
- 0,5 склянки цукру 
- 0,5 склянки борошна 
- ваніль 
Цей корж можна пекти паралельно в духовці 20 хвилин. 

Коржі повністю остудити і розрізати по товщині навпіл. 

Приготувати крем. 
Збити 350-400 мл жирних вершків до кремоподібного стану, додати 1 склянку цукрової пудри. Крем готовий. 

Нижній великий полукорж побризкати добре соком від консервованого ананаса, намазати половину крему, зверху укласти консервований ананас, порізаний кубиками. 

Накрити другим великим полукоржом і теж побризкати соком. Весь торт з боків і зверху обмазати іншим кремом. 

Другий корж також розрізаємо по товщині, далі на смужки і потім на кубики. Чим дрібніше, тим красивіше. 

Потім нарізані кубики руками притискаємо до поверхні торта зверху і з боків. Виходить "мімоза". 

Готовий торт зверху посипаємо цукровою пудрою, ставимо мінімум на 1 годину в холодильник. 

Торт виходить досить великий, майже 2 кг.

close
Додати свій рецепт