Торт Медова новинка
sofi
02.02.2018

Мед 200 г
Муки пшеничне вищого ґатунку 450-500 г
Яйця 3 шт
Цукор 200 г
Масло вершкове несолоне 100 г
Сода 2 ч.л.
Сметана 20% -ної жир. (для крему) 500 г
Цукор (для крему) 200 г
Ванілін (для крему) за смаком

У мисці розтопити мед.
Додати соду і заважаючи на повільному вогні довести до пінного стану.
Зняти з вогню, додати шматочками масло і почекати поки розтане.
Додати яйця, цукор і перемішати.
Потроху додаючи борошно замісити тісто.
Готове тісто не повинно «плавати» в руках.
Викласти не великими порціями на дошку з борошном і поставити в морозилку на 10 хвилин.
Дістати кожен шматочок розкачати на щільному поліетиленовому пакеті, змазаним маслом.
Перевернути на деко (змащений маргарином) і випікати в розігрітій духовки до рум'яного кольору 3-4 хвилини.
Викласти і обрізати по формі тарілки. Скласти все коржі стопкою і дати відпочити 2-3 години.
Збити сметану з цукром і ваніліном.
Кожен корж промазати кремом і скласти стопкою.
Обмазати боки і прикрасити крихтою із залишків коржів.
Дати постояти ніч в холодильнику і подавати до столу.

close
Додати свій рецепт