Торт "Львів"
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 5 жовтків
- 1 стак. цукру
- 100г сметани
- 100г маргарину
- 2 стак. борошна
- 1 стак. дрібно посіченого арахісу
- 2 ч.л. порошку до печива або 1.5 ч.л. соди погасити оцтом

крем:
- 5 білків
- 1 стакан цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 ч.л. лимонного соку

Приготування
Арахіс підсмажити. Жовтки збити з цукром, додати мягкий маргарин і сметану, збити міксером, додати борошно з порошком до печива і содою, збити. В кінці додати подрібнений арахіс, перемішати. Тісто розділити на 3 частини і спекти коржі форма діаметром 24см. Білки збити з цукром і ванільним цукром на водяній бані до "стоячих піків", зняти з водяної бані і продовжувати збивати приблизно 2-3хв, додати лимонний сік або лимонну кислоту, добре збити. Крем розділити на 4 частини -3 частини на перемазування коржів і покриття торта зверху а 4-а частина на боковинки. Обсипати смаженим подрібненим арахісом(або оформити за своїм бажанням) вага готового торта 1.2 кг.

close
Додати свій рецепт