Торт Ласунка
sofi
02.02.2018

Масло вершкове несолоне 130 г
Цукор 200 г
Яйця 3 шт
Борошно 200 г
Сода 1 ч. Л.
Лимонний сік
Жирна сметана 300 г
Цукор для крему 100 г
Банан 1 шт
Шоколад 50 г
Ягідний сироп 2 ст. л.
Свіжі ягоди для прикраси

Вершкове масло розтопити.
Додати цукор і перемішати, вбити яйця по одному.
Додати соду погашену соком лимона і просіяне борошно. Все добре перемішати.
Вилити в форму і випікати в духовці при температурі 200 градусів С 30 хвилин.
Готовий корж остудити і розрізати на дві частини.
Сметану змішати з цукром і залишити на 20 хвилин.
Нижню частину коржа перекласти на блюдо і просочити частиною крему.
Викласти щільним шаром порізану кружальцями банан.
Верхній шар коржика порізати невеликими скибочками. Кожен шматочок вмочити в крем і викласти на шар банана гіркою. Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.
Дістати з холодильника і полити розтопленим шоколадом і полуничним сиропом.
Прикрасити свіжими ягідками. Дати настоятися ще пару годин і подавати до столу.

close
Додати свій рецепт