Томати у власному соку
enjoy
02.10.2014

Складові:
- 550-600 гр помідорів,
- 300-350 гр подрібненої томатної маси,
- 15 гр солі,
- 1-2 часточки часнику,
- 15 гр зелені

Приготування
Помідори ретельно промийте і покладіть у банки, додайте туди часник і зелень. З решти помідорів зробіть томатний сік або протерту однорідну масу, додайте до неї нарізані помідори і прокип'ятіть протягом 5-10 хвилин, постійно помішуючи, потім в гарячому стані протріть через друшляк або сито. До приготовленої томатної заливки додайте сіль з розрахунку 20 г на 1 л заливки і знову прокип'ятіть протягом 15 хв. Отриманою гарячою масою залийте помідори, укладені в банки, і стерилізують в каструлі з водою, попередньо нагрітій до температури не менше 60 ° С близько 30 хвилин. Потім банки відразу ж закатати і поставте на кришку для повітряного охолодження.

close
Додати свій рецепт