Тісто для піци (без дріжджів)
enjoy
05.02.2015

Складові:
- борошно 2 склянки
- сметана 250 грамів
- яйця 2 штуки
- масло вершкове 2 столові ложки (попередньо розтопити на водяній бані)
- олія 2 столові ложки
- сіль 1 чайна ложка
- сода 1/4 чайної ложки

Приготування
Беремо зручну глибоку миску, висипаємо сметану і додаємо соду (завдяки властивостям сметани, сода загаситься). Збиваємо яйця з сіллю й додаємо в сметану з содою. «Ніжно» перемішуємо і маленькими порціями, додаємо борошно і вершкове масло (олія попередньо розтопити на водяній бані). Після додавання всіх інгредієнтів, тісто повинне нагадувати густу сметану.

Беремо форму для піци, змащуємо олією й викладаємо тісто (Хитрість, тісто зручніше викладати, якщо попередньо руки рясно змастити олією). Далі руками розподіляємо тісто по листу і приступаємо до соусу і начинку.

close
Додати свій рецепт