Тістечко «Шоколадна ковбаска»
enjoy
15.02.2015

Складові:
- 400г печива «пряжене молоко» і т.п.
- 180г вершкового масла
- 150г горіхів
- 1 яйце
- 1 склянка цукру
- по 3 ст.л. какао та молока
- 1 ст.л. коньяку або ін алкоголю (не обов’язково)
- 1/2 ч.л. ваніліну

Приготування
Перемішати молоко, цукор, какао, покласти нарізане шматочками масло, поставити на вогонь і довести до кипіння, прибрати з вогню, дати трохи охолонути, ввести яйце, влити коньяк, додати ванілін, збити. Злегка обсмажити горіхи на сковороді і подрібнити, наламати печиво, разом з горіхами додати в масу з какао, перемішати. Викласти суміш на харчову плівку, скачати ковбаску і прибрати на 2-3год у холод. Перед подачею прибрати плівку і нарізати.

close
Додати свій рецепт