Тигреня або Олів'є для діток
enjoy
24.10.2014

Складові:
- 400 г вареної картоплі 
- 400 г вареної моркви 
- 200 г вареної ковбаси 
- 200 г солоного або свіжого огірка 
- 3 варених яйця 
- цибулина 
- 3 -4 чорнослива (або маслини, в крайньому випадку чорної ікри) 
- майонез

Приготування
Картоплю тремо на тертку. Робимо з нього основу у формі тигрячої голови. Намазуємо її майонезом. 
Викладаємо нарізану кубиками ковбасу. Покриваємо майонезом.
Наступний шар - огірки з цибулею. Покриваємо майонезом. 
Потім натерті на тертку яйця. Білок одного яйця залишаємо для прикраси. Покриваємо майонезом. 
Тертою морквою обкладаємо всю голову. 
З білка яйця нарізаємо кружечки для очей. 
З огірка робимо зіниці і вушка. Що залишився білок тремо на дрібну терку і формуєм щічки. 
Цибулю нарізаємо півкільцями, відокремлюємо пір'ячко і вставляємо вуса й вії. 
З чорносливу робимо носик, нарізаємо вздовж на смужки і декоруємо мордочку тигра. 
З ковбаси зробити язичок. Я ж вирізала його з болгарського перцю.

close
Додати свій рецепт