Теплий салат з тунцем, кабачком та смаженими помідорами
enjoy
19.09.2014

Складові:
- 2 пучки листя салату
- 5-6 грибів шампіньонів
- 1 невеличкий кабачок
- 1-2 помідори
- 1 банка консервованого тунця

Для заправки:
- 3 ст.л. олії
- 3 зубці часнику
- 1 ст.л. вустерського соусу (можна замінити соевим)
- сіль
- цукор
- 1 ч.л. лимонного соку

Приготування
Кабачки ріжемо на півкільця, солимо, обсмажуємо на гарячій пательні, до появи скоринки. Також готуємо почищені та порізані шампіньони. 

На велику тарілку викладаємо подрібнене руками листя салату, на нього кабачки та шампіньони. Зверху викладаємо подрібненого тунця.

На пательню виливаємо олію, додаємо подрібнені зубці часнику, часник не смажити потрібно тільки довести його до прозорого стану. Додати вустерського соусу, щіпку солі та цукру, лимонний сік, перемішати. Помідори нарізати дольками додати на пательню на 30 секунд з кожного боку.

Помідори перекласти на тарілку.

Готовим соусом полити наш салат, посипати щойнозмеленим перцем.

close
Додати свій рецепт