Теплий салат з червоним перцем
Складові:
- перець червоний мелений 500г
- цибуля ріпчаста червона 1-2 шт.
- олія 4 ст. ложки
- оцет винний білий 1 ст. ложка
- петрушка
- сіль
- суміш перців
Приготування
Перець вимити, обсушити, розрізати навпіл та вийняти насіння. Нарізати полосками. Червону цибулю почистити, помити і нарізати півкільцями. В миску для салату влити олію з оцтом і поставити на водяну баню. Викласти в миску перець з цибулею. Помішуючи потримати овочі на бані хвилин 10. Зняти миску з бані, накрити кришкою і залишити ще на 10 хвилин.
Насамкінець додати подрібреної зелені петрушки, змолоти зовсім трішки перцю (суміш різних) і за потреби присолити.