Тефтелі з баклажанами
enjoy
13.03.2015

Приготування
Баклажани наколоти вилкою та запекти в духовці до готовності, зняти шкірку, порізати крупно. Горячі баклажани полити соєвим соусом (або посипати сіллю), олією, порубати дрібно часник та перемішати. (Я баклажани обсмажувала на пательні, о духовка була зайнята пирогом)

Цибулю порізати півкільцями та обсмажити. Добавити до баклажанів. 

М'ясной фарш приготувати, як для котлет/тефтелей (я давала тільки яйце, часник, сіль та перець). Зробити тефтельку і обваляти в порошку солодкої паприки (я обвалювала тільки в муці). 

Тефтелі смажити на олії до готовності зі всіх сторін, можна накрити кришкою чи запекти в духовці. Готові тефтелі добавити до баклажанів, перемішати (можна при бажанні добавити ложку томатної пасти чи декілька тушкованих томатів), подавати, посипавши зеленню.

close
Додати свій рецепт