Суперсупчик
enjoy
25.02.2015

Складові:
- 500г курки
- 1 б. консервованої кукурудзи
- 1 пучок стебла селери
- 70г локшини
- рослинна олія, білий перець

Приготування
Промиту непорізану курку відварити, остудити.
Селеру порізати, кукурудзу відцідити.
В сковорідці на сильному вогні добре розігріти олію і обжарити селеру.
Курку нарізати шматочками і обжарити на сковорідці до рум'янця.
Довести бульйон до кипіння, покласти в нього м'ясо, локшину (якщо вона швидкого приготування, слід класти її за 5-7 хвилин до повної готовності страви) й селеру.
Проварити разом на середньому вогні 5-7 хвилин.
Покласти кукурудзу, 1-2 ложечки соєвого соусу або солі.
Потримати страву на повільному вогні ще 5 хвилин.
Поперчити.
Зняти з вогню й залишити настоятися 10-15 хвилин.
Подавати цей супчик можна з січеною зеленню, сметаною, грінками.

close
Додати свій рецепт