Суп зі шпинатом
enjoy
10.02.2015

Складові:
- 20г вершкового масла
- 2 середні цибулини, нарізані кубиками
- 1 дрібно порізаний зубчик часнику
- 2 середніх картоплини, очищені і нарізані кубиками 1 см
- 1,25 л курячого бульйону
- 300г молодого шпинату
- мускатний горіх
- сік ½ лимона
- 4 столові ложки вершків

Приготування
Розігрійте масло у великій каструлі на середньому вогні і додайте цибулю. Обсмажте його протягом 7-8 хвилин або до м’якості (але не до коричневого кольору). Додайте часник і картоплю, нашатковану кубиками, і обсмажуйте, помішуючи, ще 2 хвилини.

Додайте бульйон, збільште вогонь і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні близько 10 хвилин. Додайте листя шпинату, збільшіть вогонь знову і готуйте ще 10 хвилин.

Зніміть з вогню і дайте трохи охолонути. Подрібніть вміст супу блендером до однорідної маси. Приправте тертим мускатним горіхом.

Додайте лимонний сік і приправте за смаком сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Поставте знову на повільний вогонь, доведіть до кипіння, потім додайте вершки.

close
Додати свій рецепт