Суп з рисом і ковбасками
enjoy
20.02.2015

Складові:
- 2 шт. картоплі
- 2 шт. довгих мисливських ковбасок (можна замінити будь-якою іншою копченою ковбасою)
- 4 плавлених сирка
- середня цибулина
- морква
- невелика жменя рису
- пучок зелені
- зубок часнику
- сіль
- спеції

Приготування
3-літровую каструльку з водою поставити на вогонь, всипати нарізану кубиками очищену картоплю і рис. Поки вода закипає, натерти на крупній терці моркву, дрібно нарізати цибулю, ковбаски кружечками. На сухій сковороді обсмажити ковбаски, в жирі від ковбасок - цибулю і моркву.

Опустити в киплячу воду і помішувати до розчинення. Додати пасеровані овочі, і ковбаски. Посолити все, якщо потрібний. Варити суп до готовності картоплі і рису. За 5 хвилин до закінчення варки додати прянощі, очищений і дрібно нарізаний часник. Готовий суп посипати дрібно нарізаною зеленню, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин.

close
Додати свій рецепт