Суп з капусти, горошку та ковбаси
enjoy
21.02.2015

Складові:
- чверть качана капусти
- 3 картоплини
- 1 червона перчина
- морква
- цибуля
- 250г вареної ковбаси
- 1 б. консервованого горошку
- сіль, перець

Приготування
Поставити на вогонь кастрюльку з трьома літрами води, поки закипає, почистити 3-4 картоплини. Порізати, вкинути у воду. Порізати капусту кубиками, ковбасу, перець кубиками. Моркву потерти, цибулю порізати. Піджарити моркву з цибулею. 
Після того, як картопля покипить 5-10 хвилин, додати капусту, перець. Посолити. Поварити до мягкості капусти.
Додати зажарку, горошок, разом з рідиною, ковбасу. Хай ще покипить 5 хвилин.

close
Додати свій рецепт