Суп з гусака або качки з буряком
enjoy
03.11.2014

Складові:
- кістки від жаркого з 1 гусака або 2 качок 
- буряк - 250г 
- капуста - 150г 
- яблука (кислі) - 50г 
- картопля - 30г 
- ріпчаста цибуля - 30г 
- морква - 30г 
- брюква - 10г 
- петрушка (корінь) - 5г 
- жир - 25-30г 
- томатна паста - 50г 
- пряні трави - ​​20г 
- цукор - 30г 
- столовий оцет - 20 мл 
- сметана - 50-60г 
- галушки (готові з пшеничного борошна або манної крупи) - 100г 
- зелень, сіль за смаком

Приготування
Кістки размельчить, залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, варити бульйон 1 годину, процідити. Нарізану соломкою свіжу капусту і картоплю варити разом. До готового картоплі додати терте яблуко, окремо погашеним або зварену в шкірці і потім очищену і нарізану буряк, капусту і приправи. 

Суп посолити, додати цукор, покласти зрізане з кісток м'ясо і варити до готовності. У готовий суп можна покласти сметану і зелень. При бажанні додати галушки, зварені окремо в підсоленій воді.

close
Додати свій рецепт