Суп з горошком і фрикадельками
enjoy
22.02.2015

Складові:
- 300г зеленого консервованого горошка
- 50г масла
- 3 ст.л. (без верху) муки
- 1 1/4 м'ясного бульйону (звареного на кісточці)
- 2 плавлених сирка (125 г кожен)
- 2 ст.л. дрібно порубаної зелені

фрикадельки:
- 250г меленої телятини або баранини
- невелика цибулина
- 1/4 ч.л. соли
- перець
- мускатний горіх
- яйце

Приготування
Цибулину подрібнити. 
Вимісити з м'ясом і яйцем, додати сіль, перець, мускатний горіх. З маси сформувати невеликі фрикадельки.
З масла і муки приготувати заправку світлого кольору. Додати м'ясний відвар, закип'ятити. Горошок вийняти з банки і разом з маринадом додати до відвару. Варити 5-7 хвилин.
Сирки порізати на невеликі шматочки, кинути в суп і перемішувати, поки сирки не розчинятися. 
Додати м'ясні фрикадельки і варити на слабкому вогні до готовності. 
Суп посипати дрібно нарубаною зеленню і подавати гарячим.

close
Додати свій рецепт