Суп з цвітної капусти
enjoy
08.02.2015

Складові:
- цвітна капуста 2 невеликих качана
- морква 2-3 шт.
- корінь петрушки 2-3 шт.
- зелень петрушки 1 / 2 пучка
- корінь селери 2 невеликих
- масло вершкове 2 ст.л.
- борошно 1 ст. л.
- вода 3-3.5 л
- сіль за смаком

Приготування
У киплячу воду опустити дрібно нарізані коріння селери, петрушки і моркву. Варити на сильному вогні 10-15 хвилин. Потім покласти нашатковану капусту, дати закипіти і варити на помірному вогні до готовності. Знявши суп з плити, заправити борошняної пассеровкой (обсмажена на маслі борошно) і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.

close
Додати свій рецепт