Суп з цукіні
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 2 середні цукіні
- 30г кореня селери
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. ложки першкового масла
- 1 ч. ложка порошку карі
- 500 мл. курячого бульйону
- 125 мл. вершків 22%
- сіль, перець мелений до смаку

Приготування
Обсмажити на вершковому маслі цибулю і часник. Додати нарізані кубиками селеру і цукіні, готувати ще 5 хвилин. Влити в каструлю гарячий бульйон, приправити сіллю і перцем, довести до кипіння, варити 2-3 хвилини.

Влити вершки і прогріти 1 хвилину. Подрібнити суп за допомогою блендера на пюре. Всипати карі, перемішати, готувати одну хвилину. Розлити суп у тарілки та подати до святкового столу.

close
Додати свій рецепт