Суп з цибулею-пореєм
enjoy
08.03.2015

Складові:
- 4 стебла цибулі-порея
- 4 картоплини
- 2 цибулини
- петрушка
- 150г круглого рису
- 2,5 л. води
- 20г вершкового масла
- 150г сиру
- сіль

Приготування
Подрібніть цибулю, покладіть в кастрюлю і підрум'яньте в маслі на маленькому вогні. Поріжте картоплю і стебла цибулі-порея, добавте їх до цибулі. Все перемішайте і залиште на плиті ще на 10 хвилин. Потім влийте підсолену киплячу воду, всипте рис, закрийте кришкою і варіть до готовності. В гарячу страву покладіть тертий сир. Подавайте дуже горячим, посипавши петрушкою.

close
Додати свій рецепт