Суп-пюре з печерицями
enjoy
30.04.2015

Складові:
- 2 л. води
- 8 великих картоплин
- 300г печериць
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 100 грам олії
- сіль, перець
- 3 ст.л. сухих вершків, або 150 мл рідких вершків
- зелень петрушки
- 3 зубчики часнику
- 1\3 батона, або багета

Приготування
Часничок дрібно порізати і обсмажити на олії. Коли він стане золотистого кольору, в олію виложити потерту моркву і порізану цибулю. Все добре протушкувати, а потім викласти порізані дольками грибочки. Все протушкувати 10- 15 хв. Окремо закип'яти воду, викласти в неї картоплю і проварити 15 хвилин. У воду з картоплею викласти протушковані гриби, приправити сіллю, перцем. Додати сухі вершки, зелень петрушки і проварити ще 10 хвилин. Весь суп збити в блендері до однорідної маси.
Батон порізати на довільні шматочки і підсмажити в духовці до золотистого кольору.
Подавати супчик з грінками, можна ще для пікантності додати дрібно посічений часничок (це за смаком).

close
Додати свій рецепт