Суп-локшина з куркою «По-домашньому»
Аделаїда
Аделаїда
15.12.2017

Куряча грудка 1 шт
Морква 1 шт
Цибулина 1 шт
Бульйон курячий 1,5 шт
Яйце 1 шт
Муки пшеничне вищого ґатунку 100-150 г
Олія соняшникова 4 ст. л.
Перець
Лавровий лист 2 шт
Сіль

Для приготування локшини, потрібно розбити яйце в миску. Посолити, додати 20 мл. води і добре збити, додати борошно.
Замісити дуже круте тісто. Розкачати дуже тонкий пласт і залишити на 20-30 хвилин на столі.
Куряче філе і дрібно нарізану цибулину обсмажити на олії до напівготовності. Перекласти в каструлю, додати моркву, натерту на тертці, і половину бульйону. Поставити на вогонь і томити 20 хвилин під кришкою. Додати лавровий лист.
Гострим ножем розрізати на тонкі смужки. Локшина готова. Додати локшину і бульйон, варити ще 10-12 хвилин. Посолити за смаком.
При подачі розлити в глибокі тарілки і посипати дрібно посічений кропом.

close
Додати свій рецепт