Суп курячий з грибами, омлетом і зеленим горошком
enjoy
03.11.2014

Складові:
- курячий бульйон - 500 мл 
- гриби - 200г 
- курка (м'якоть варена) - 150 г 
- яйце - 2 шт. 
- морква - 1 шт. 
- зелений горошок - 100г 
- вершки - 2 ст.л. 
- зелень - 1 пучок 
- чорний перець (горошок) - 3 шт. 
- зелена цибуля, вершкове масло - на смак 
- білий перець, мускатний горіх, сіль - за смаком

Приготування
Дрібно нарізати куряче м'ясо і частину зелені, залити бульйоном, покласти моркву і гриби і запікати 7-9 хвилин під кришкою при потужності 70%. Морква вийняти, дрібно нарізати і знову покласти в суп разом із зеленим горошком. 

Варити 3 хвилини при потужності 100%. Яйця підсмажити з вершками. Омлет нарізати шматочками і подавати, розклавши по тарілках і заливаючи супом.

close
Додати свій рецепт