Суп гороховий
enjoy
27.04.2015

Складові:
- 2 середніх цибулини
- 1 середня морквина
- 2 не дуже великих картоплини
- 2 ст.л. рослинної олії
- 300 грам копченого бекону або грудинки
- 1.5 л. води або бульйону
- 1 / 2 стаканчика консервованого зеленого горошку
- сіль
- 1-2 лаврових листа
- свіжа зелень кропу і петрушки
- 1 стаканчик пшеничних сухариків

Приготування
Цибулю ріпчасту, морквину і Картоплю очистити, цибулю ріпчасту дрібно нашаткувати, моркву протерти на великій тертці, Картоплю нашаткувати шматочками.

Підсмажити цибулю ріпчасту з не дуже великою кількістю рослинної олії протягом 3 хв, додати нашаткований шматочками бекон і морквину. Обсмажувати протягом 5-7 хв, потім додати 4-5 столових ложок води або бульйону, потушкувати 3-4 хвилинки.

У каструлю з киплячою водою покласти тушковані з беконом овочі, додати картоплю, варити 8-10 хв.  Додати консервований горошок разом із соком, сіль, лавровий лист і варити ще 5 хв. Перед подачею присипати суп дрібно порізаною свіжою зеленню, присипати сухарики.

close
Додати свій рецепт