Спагетті з шпинатом
enjoy
28.04.2015

Складові:
- 200-250 грам спагетті
- 2-3 ст.л. оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- 500 грам печериць
- 240 грам шпинату
- 150-200 грам спаржі
- 1 маленька цибулина
- 100 грам пармезану
- 200 мл вершків
- сіль і мелений перець

Приготування
Спагеті відварити відповідно до інструкції на упаковці, воду злити, а спагетті перекласти у велике блюдо

На сковороді розігріти оливкову олію обсмажити гриби (поки не википить вся рідина), додати дрібно нарізаний часник, і спаржу, смажити ще 2-3 хвилини. На сковороду влити вершки, через 1 хвилину додати шпинат і готувати ще 2-3 хвилини. Посолити поперчити і зняти з вогню.

Готовим соусом заправити спагетті, ретельно перемішати і перед подачею присипати дрібно нарізаною цибулею і тертим пармезаном.

close
Додати свій рецепт