Соус Сацебелі
Грузинський соус сацебелі

Спочатку ми очистимо часник, три зубчики і подрібнимо його, або пропускаємо через терку. Гарненько промиваємо кріп 1 пучок, петрушку один пучок і ароматну кінзу 1 пучок. Потім їх трошки висушуємо на серветці та подрібнюємо. У неглибоку посудину наливаємо томатний соус 1 склянку і аджику по-грузинськи 0,5 склянки, змішуємо їх і потім додаємо зелень, тобто нашатковану петрушку, кінзу та кріп. Все добре перемішуємо і додаємо воду 0,25 склянки. Не забудьте посолити - сіль за смаком! Все ще раз перемішати ретельно та подавати до будь-якої їжі, особливо до баранини та інших м’ясних страв.

close
Додати свій рецепт