Торт Сніжний
Олександра
Олександра
29.12.2017

Масло вершкове несолоне 100 г
Вода 200 мл
Цукор 2 ст. л.
Яйця 3 шт
Муки пшеничне вищого ґатунку 200 г
Сіль
Сметана 20% -ної жир. (Для крему) 500 г
Цукор (для крему) 150 г
Шоколад (для крему)

У каструлі закип'ятити воду і додати масло, добре розігріти додати цукор і щіпку солі.
Коли маса добре закипить додати борошно і помішуючи лопаткою тримати на вогні, до тих пір поки вся борошно не завариться.
Масу трохи остудити і вбити по одному яйцю в тісто.
Тісто викласти на деко з пергаментом, невеликими порціями чайною ложкою.
Поставити в розігріту до 180 градусів С духовку, 10-12 хвилин до золотистого кольору. Остудити профитроли.
Для крему збити сметану з цукром.
Роз'ємну форму встановити на блюдо, кожну профітрольку вмочити в кремі і викласти в форму по колу.
Потім укласти гіркою. Залишки крему вилити зверху. Прибрати в холодильник на 2-3 години.
Перед подачею на стіл прикрасити розтопленим шоколадом. Подавати до столу.

close
Додати свій рецепт