Сирно-кукурудзяний суп
enjoy
14.02.2015

Складові:
- 200г плавленого сиру
- 560г консервованої кукурудзи
- 2 чайної ложки сушеного кропу
- 2 чайної ложки сушеної петрушки
- 7г кукурудзяного крохмалю

Приготування
Якщо ви любите кукурудзу , цей суп виразно повинен вам сподобається. Він швидко робиться і виходить дуже смачним. Є 2 варіації його приготування - можна подрібнювати частина кукурудзи в блендері до стану пюре , а можна всю кукурудзу залишити цілою.

Головний секрет приготування супу - хороша кукурудза. Чим м'якше і молодше будуть зернятка , тим смачніше буде кінцевий результат. В цілому рецепт доволі еклектичний , так що дає простір для фантазії і подальших експериментів . Ставимо на вогонь літр води , а в цей час ріжемо сирки на невеликі шматочки , щоб вони краще і швидше розчинялися . Сирки можна замінити будь-яким плавленим сиром без добавок.

Коли вода закипить , кидаємо в неї сирки і помішувати до повного розчинення. Поки сирки розчиняються в киплячій воді , приблизно половину всієї кукурудзи (це буде звичайна банку , в якій всього близько 400 грамів , в т.ч. 280 грам сухого продукту ) подрібнюємо в блендері до пюреобразного стану . У киплячу сирну основу супу кладемо цільні зерна кукурудзи та кукурудзяна пюре.

Варимо хвилин 5-10 , потім додаємо зелень. Тепер дивимося на консистенцію супу. Якщо Ви хочете зробити його погуще , то за перу хвилин до кінця варіння потрібно додати в суп чайну одну- дві чайні ложки крохмалю , розведеного у холодній воді. Головне при цьому не забувати розмішувати суп.

close
Додати свій рецепт