Сирник з чорницею
enjoy
14.05.2015

Складові:
корж:
- 350г пісочного печива
- 1/4 ск. цукру
- 100г масла

сиркова маса:
- 1кг вершкового сиру
- 1 ск. сметани
- 1 ск. цукру
- 500г чорниць
- 1 ст.л. желатину
- 1/2 ск. води

декор:
- 1 ск. сметани
- 2 ст.л. цукру-пудри
- 2 ст.л. чорниць

Приготування
Замісити крихке тісто, викласти дно форми ( 25см), пекти 15 хв при t180. Остудити.
Сиркова маса: замочити желатин на 10хв, сир добре перетерти, додати сметану і цукор, потім ягоди (залишити 2 ст.л. для декору), ще раз все добре взбити до однорідної маси. В кінці вливаємо желатин. Викласти сиркову масу у форму на корж, поставити на ніч в холодильник.
Для декору: сметану взбити з цукром, прикрасити сирник, зверху посипати ягодами.



Джерело: Замісити крихке тісто, викласти дно форми ( 25см), пекти 15 хв при t180. Остудити. Сиркова маса: замочити желатин на 10х
close
Додати свій рецепт