Сирник на шоколадній основі
enjoy
01.03.2015

Форма 26 см.

Складові:
- 150г гіркого шоколаду
- 150г масла
- 1+1/3 ст. цукру
- 3 яйця
- 3/4 ст. муки
- 1 ст. ложка (з верхом) какао

сирна маса:
- 800г м'якого сиру
- 300г сметани
- 1 ст. цукру
- 4 яйця
- 1 пачка (80г) пудингу 
- 2 яблука і на кінчик ножа кориця 

прикраса:
- 50г гіркого шоколаду

Приготування
Нижній шар: розтопити шоколад і масло. Добавити яйця і цукор. Добре перемішати. Добавити какао і муку. Перемішати до однорідної маси. Вилити у форму і поставити в нагріту до 180г дуxовку на 10-12 хв. Витягнути з дуxовки і зменшити температуру дуxовки до 140г.

Сирна маса: змішати всі продукти (залишаємо 2 ложки сметани для прикраси) до однородної маси(в міксері...,але в жодному випадку довго не мішати)
На шоколадну масу порізати пластинками яблуко і посипати корицею. Аккуратно(краще з допомогою ложки) викласти сирну масу на шоколадну(поверх яблук). Поставити в духовку на 1 годину 10 хв.
Вниз духовки, обов'язково, ставимо деко з окропом (для того, щоб була волога). Виймаєм з духовки. Даємо остигнути і ставимо на ніч в xолодильник.

Прикраса: розтопити шоколад і змішати його з 2 ложками сметани.

close
Додати свій рецепт