Сирник Магнолія
enjoy
22.02.2015

Форма 20.5*25.5 см.

Складові:
тісто:
- 3 жовтки 
- 4 ст.л. цукру
- 2 ст. муки (200г)
- 1 ст.л. розпушувача
- 150г масла вершкового 

сирна маса:
- 500г сиру м'якого
- 3 жовтки
- 50г вершкового масла
- 1 ст.л. манка
- 1 ст.л. крохмала
- 150г цукру
- 2 білки збитих в міцну піну

Приготування
Тісто: розділити на 2 частини, в одну додати 2 ст. ложки какао і помістити його в морозилку.

Замісити тісто, розділити його на дві частини. В одну частини добавити 2 ст. л. какао і поставити його в морозилку.

На дно форми укладаємо біле тісто, трохи промазуємо густим джемом, присипаємо подрібненими волоськими горіхами.
Беремо чорне тісто з морозилки, ділимо на дві частини. Одну частину натираємо на джем і горіхи, потім укладаємо сирну масу і натираємо другу частину чорного тіста.
Покрити все помадкою - 4 білки збити в міцну піну, по трохи додаючи 100 г цукру і акуратно розмішати з 1 пачкою (90г) сухого киселю в порошку. 
Всі разом помістити в духовку заздалегідь нагріту до 180 град. Пекти приблизно годинку.

close
Додати свій рецепт