Сирний кекс з шоколадом
enjoy
28.02.2015

Складові:
- 200г масла кімнатної температури
- 2 ст. цукру
- 5 яєць
- 250г м'якого білого домашнього сиру
- 3,5 ст. муки
- 1 пачка розпушувача
- 0,5 ст. молока
- 1 ст.л. ванільного екстракту
- 3 ст.л. коньяка
- 100г чорного шоколаду
- 1/4 ст. молока

Приготування
2 довгі форми (25 см) для випічки кексів викласти пергаментним папером.
Масло з цукром збивати міксером 8 хвилин на великій швидкості. Потім по одному додавати яйця, весь час збиваючи.
Добавити сир та збивати ще хвилини 3.
В окремій посудині змішати муку з розпушувачем.
Знизити швидкість міксера та почергово додавати муку та рідкі компоненти (молоко, ваніль, коньяк) Останньою повинна йти мука.
Розтопити шоколад в молоці і перемішати до однорідної маси.
Добавити до шоколаду 5 ст. л. сирної суміші та перемішати.
Вилити тісто в форму і зробити посередині таке щось, як траншею та викласти туди суміш з шоколадом. Акуратно перемішати ложкою, щоб вийшло "мармурове" тісто. Пекти при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.

close
Додати свій рецепт