Беремо грам 600 печива з ніжним вершковим смаком.
Беремо арахіс (найдешевший і доступний горіх), обсмажуємо на сухій сковорідці - смажені горіхи завжди смачніше і аромат сирих. Почистимо їх від шкурок і измельчим кухонним молоточком.
Печиво просто поріжемо ножем невеликий соломкою.
Змішуємо печиво з горіхами. Якщо знайшли цукати - пару ложок і все старанно перемішують.
А тепер приготуємо крем. Для цього буде потрібно 1 пачка вершкового масла (200 г) і 1 банка вареної згущенки (400 г).
Спочатку міксером взобьём масло. Потім до нього додамо згущене молоко і вимісимо в однорідну масу.
Змішаємо крем і печиво.
Викласти масу на блюдо і сформувати гірку. Прикрасимо мармеладка, горішками і розтопленим шоколадом. Прибираємо в холодильник на застигання на пару-трійку годин.