Швидкі тістечка в мікрохвильовці
enjoy
15.02.2015

Складові:
- 1 яйце
- 4 ст.л. борошна хлібопекарського (або звичайною + пекарський порошок чи сода)
- 2 ст.л. цукру
- по 1 ст.л. рослинного масла, молока і какао

крем:
- цукрова пудра
- несолоний сир
- кориця
- кислота або сік лимонний

просочування:
- сироп будь за смаком, наприклад, вишневий

Приготування
Випікати бісквіт можна в будь якій підходящій для мікрохвильовки посуді, інгредієнти для нього краще змішувати відразу в неї: всипати просіяне борошно, додати цукор і какао, перемішати, вбити яйце (можна окремо збити білок і додати в суміш цю білкову піну), влити молоко чи воду , рослинне масло і до однорідності перемішати, прибрати в мікрохвильовку на 1,5-2хв і готувати на повній потужності (якщо перетримати, бісквіт може стати «гумовим»). Дістати бісквіт з ємності, розрізати вздовж на кілька частин залежно від висоти і просочити сиропом. Для крему перемішати сир з цукровою пудрою, корицею і соком лимона, промазати коржики і попарно скласти з них тістечка, оформити за смаком — шоколадом, ягодами, фруктами, какао, збитими вершками і т.д.

close
Додати свій рецепт