Швидкі пісочні тістечка з фруктами
enjoy
15.02.2015

Складові:
- 450г нектаринів чи персиків
- 1,3 склянки вершків для збивання
- по 1 склянці натурального йогурту без добавок і пшеничного борошна
- 0,5 склянки темного цільнозернового пшеничного борошна
- 4 ст.л. цукру
- 3 ст.л. меду
- 2 ч.л. розпушувача
- 1/4 ч.л. солі

Приготування
Розігріти духовку до 170 градусів, викласти на деко пергамент. Перемішати просіяне борошно з 3 ст.л. цукру, сіллю і розпушувачем, додати вершки, перемішуючи все виделкою до однорідності. Викласти тісто, що вийшло ложкою на деко у формі коржів, дотримуючись між ними відстань близько 7см, посипати цукром, запекти близько 18 хв до зарумянення в духовці. Для соусу йогурт перемішати з медом, фрукти нарізати. Гарячі тістечка полити соусом, оформити фруктами і подати.

close
Додати свій рецепт