Шупеня
enjoy
07.05.2015

Складові:
- картопля 1кг
- біла квасоля 2 склянки
- 1 велика цибуля
- 3-4 ст.л. смальцю (можна використати олію)
- 0,5 скл. сметани
- кріп
- сіль
- чорний мелений перець за смаком

Приготування
Картоплю почистити і відварити до готовності, так само відварити квасолю і зняти шкірку. Цибулю дрібно порізати і спасерувати до золотистого кольору. Додати до цибулі сметану і трішки потушкувати (1-2 хв.).

Розім’яти в пюре гарячу картоплю, квасолю й цибулю, додати кріп і мелений перець. Подавати з малосольними огірками і м’ясом.



Джерело: Розім’яти в пюре гарячу картоплю, квасолю й цибулю, додати кріп і мелений перець. Подавати з малосольними огірками і м’я
close
Додати свій рецепт