Шпинатні млинці з оселедцем
enjoy
19.03.2015

Складові:
- 500 мл. молока
- 5 столових ложок борошна
- 2 яйця
- 4 столові ложки олії
- 200 грам замороженого шпинату
- 1 столова ложка цукру
- 0.5 чайної ложки солі

начинка:
- 200 грам вершкового сиру
- 2 філе ледь солоного оселедця
- 0.5 пучка зеленої цибулі
- чорна ікра летючої риби

Приготування
У чашу блендера покласти розморожений шпинат, збити до однорідної маси. Додати сіль, цукор, яйця, молоко, борошно, олії і замісити тісто однорідної консистенції. Спекти млинці. На охолоджений млинець намастити тонкий шар вершкового масла, зверху викласти тонкий шар чорної ікри, смужку філе оселедця та стебло зеленої цибулі. Скрутити млинець, розрізати навпіл і викласти на тарілку.

close
Додати свій рецепт