Складові:
тісто:
- 4 яйця
- 150г цукру
- 1 пакетик ван. сах.
- 100г шоколаду
- трохи молока
- 2 ст. борошна
- 1 пакетик розпушувача
- 1 баночка йогурту
крем:
- 300 г сиру
- 1 банка згущеного молока
- 50г сах пудри
- 200г жирної сметани (у мене була 27%)
глазурь:
- 100г шоколаду
- трохи молока
Приготування
Добре збити яйця з цукром, додати ванілін. Розтопити шоколад (поламати на шматочки, додати трішки молока і в мікро), потім додати в суміш разом з йогуртом. Всипати борошно і розпушувач. Добре розмішати, вилити у форму і поставити в духовку на 180г на 25-30 хвилин.
Дістати, остудити, розрізати навпіл (вийшов високим, можна було розрізати на три частини) і промазати кремом.
Для крему: сир протерти через сито, додати пудру, згущене молоко і сметану. Все добре перемішати і відправити в холодильник на 15 хвилин.
Промазати коржі кремом. На верхній корж теж намазати трохи крему, і полити шоколадною глазур'ю.
Для глазурі: поламати шоколад на шматочки, додати молоко, розтопити в мікро, остудити і полити торт.