Шоколадно-сирний торт
enjoy
02.11.2014

Складові:
тісто: 
- 4 яйця 
- 150г цукру 
- 1 пакетик ван. сах. 
- 100г шоколаду 
- трохи молока 
- 2 ст. борошна 
- 1 пакетик розпушувача 
- 1 баночка йогурту 

крем: 
- 300 г сиру 
- 1 банка згущеного молока 
- 50г сах пудри 
- 200г жирної сметани (у мене була 27%) 

глазурь: 
- 100г шоколаду 
- трохи молока

Приготування
Добре збити яйця з цукром, додати ванілін. Розтопити шоколад (поламати на шматочки, додати трішки молока і в мікро), потім додати в суміш разом з йогуртом. Всипати борошно і розпушувач. Добре розмішати, вилити у форму і поставити в духовку на 180г на 25-30 хвилин. 
Дістати, остудити, розрізати навпіл (вийшов високим, можна було розрізати на три частини) і промазати кремом. 

Для крему: сир протерти через сито, додати пудру, згущене молоко і сметану. Все добре перемішати і відправити в холодильник на 15 хвилин. 
Промазати коржі кремом. На верхній корж теж намазати трохи крему, і полити шоколадною глазур'ю. 

Для глазурі: поламати шоколад на шматочки, додати молоко, розтопити в мікро, остудити і полити торт.

close
Додати свій рецепт