Шоколадний пісний кекс
Вероніка
Вероніка
06.01.2018

Борошно 250 г
Тепла вода 200 мл
Цукор 150 г
Рослинна олія 50 мл
Какао 3 ст. л.
Цукрова пудра 2 ст. л.
Кава розчинна (сухий) 1 ч. Л.
Оцет (6%) 1 ч. Л.
Розпушувач 1/2 ч. л.

Борошно змішати какао у великій мисці.
Додати цукор і розпушувач.
В іншій мисці змішати рослинне масло і оцет.
Додати воду.
Додати кави і добре перемішати.
Додати до борошна з какао рослинне масло з оцтом.
Добре перемішати.
Форму змастити олією їм присипати борошном.
Викласти тісто в форму і розрівняти.
Випікати в в розігрітій до 180 градусів С духовці, приблизно 40 хвилин, готовність перевірити зубочисткою.
Готовий і остиглий кекс вийняти з форми і посипати цукровою пудрою.
Шоколадний пісний кекс готовий. Можна подавати до столу.

close
Додати свій рецепт