Шоколадний кекс Дивовижний
Анастасія
Анастасія
28.01.2018

Борошно пшеничне 150 г
Какао 50 г
Масло вершкове несолоне 50 г
Цукор (пісок) 100 г
Яйця 5 шт
Розпушувач 10 г
Шоколад молочний (для прикраси) 1 шт
Сіль пучкою

Білки відокремити від жовтків.
Збити білки цукром в пишну піну.
Жовтки збити окремо до білків. Додати вершкове масло і ще раз збити.
Борошно просіяти в миску, додати какао, розпушувач і сіль.
Додати жовткова масу і перемішати.
Додати частинами збиті білки.
Акуратно вмішати білки в тісто.
Тісто вилити у форму.
Випікати в розігрітій до 180 градусів С духовці, 35-40 хвилин, готовність перевірити дерев'яною шпажкою. Готовий кекс трохи остудити у формі.
Перекласти на блюдо і дати повністю охолонути.
Верх кексу полити розтопленим молочним шоколадом. Або прикрасити за бажанням.

close
Додати свій рецепт