Щука смажена, із заправкою з часнику та коріандру
enjoy
18.09.2014
Рибу чистимо, нарізаємо порційними шматочками. Часник перепускаємо на часникодавку, додаємо трошки солі і коріандру меленого, розбавляємо водою (щоб вийшла рідесенька кашка).
Кусочки риби обмачуємо в муку, ставимо в пательню, в розігріту олію. Посипаємо сіллю. Після того, як риба обсмажиться з одного боку, перевертаємо на другий, посипаємо сіллю.
Коли кусочки підсмажаться, витягуємо з пательні в миску з часниково-коріандровою заправкою,обмочуємо з усіх боків. Складаємо на тарілку. І можна подавати до столу.

- риба
- мука
- часник
- коріандр
- олія для обсмажування
- сіль
close
Додати свій рецепт