Щавлевий суп
enjoy
19.03.2015

Складові:
- 2-3 жмені щавлю (на 3 літра бульйону)
- 2 ст.л. манки
- 3 ст.л. муки
- сметана
- 3 яйця
- морква
- цибуля
- приправа до перших страв

Приготування
Щавель зварити у 1,5 літра води, перетерти через друшляк. З муки, манки, 1 яйця і трошки солі замісити тісто (воно має бути не дуже туге). Поставити його у морозильну камеру. У попередньо зварений м’ясний бульйон додати тушковану моркву з цибулею і приправу до смаку.

Тісто з морозильної камери потерти на грубій терці, вкинути у бульйон і зварити майже до повної готовності. Додати тертий щавель і зелень кропу. Варити ще 10 хвилин. Подаючи до столу, в тарілку покласти варене яйце.

close
Додати свій рецепт