Salvere jubere. Бажаю здоров'я
enjoy
23.09.2014

Складові:
- 2 буряка 
- прованські трави
- петрушка
- часник
- насіння соняшника
- оливкова олія
- сік лимона
- сіль
- перець

Приготування
Буряк промити, відрізати хвостики, обсушити. Кожен загорнути у фольгу і зубочисткою зробити отвори. На деко викласти шар солі і покласти буряк на нього. Розігріти духовку, поставити в неї деко з буряком і запікати 1,5 години при температурі t 220. Виключити духовку, залишити буряк трохи охолонути. 
А вже тепер можна нарізати і готувати салат. Для того салату можна і відварити буряк, це у Вас займе годину часу.
Почистимо відварений буряк.
Поріжемо скибками, які подобаються.
Посолити, поперчити.
Приправити прованськими травами.
Полити оливковою олією вимішаною з вичавленим через часникодавку часником та соком лимону. (Хто не любить часник можна і без нього )
Додати порізану петрушку та посипати чищеним насінням соняшника.

close
Додати свій рецепт