Салат з серця
enjoy
19.09.2014

Складові:
- серце теляче чи свинне - 700-800г
- 2 великі морквини - нашаткувати на грубій терці або брусочками
- 2 цибулини - порізати півкільцями
- 500г печериць - почистити, нарізати пластинками або грубими шматочками
- майонез
- сіль, перець
- за бажанням - каррі
- часник - 1 - 3 зубці - за смаком
- олія, масло

Приготування
Серце помити, зварити в спеціях (сіль, перець горошком, морква, селера) протягом 2 годин - я варю в мультиварці-скороварці годину. Охолодити, нарізати тоненькими брусочками. 
Підсмажити печериці, посолити, поперчити до смаку.
Окремо підсмажити цибулю та моркву - можна з додаванням масла, посолити.
Змішати в мисці мясо, печериці, цибулю з морквою. перед подаванням додати подрібнений часник, досолити за смаком, за бажанням додати каррі, мелений перець, заправити майонезом.
Цей салат у нас дома один з улюблених зимових салатів - ситних та смачних і хороша альтернатива олів'є.
Для гостроти смаку до майонезу можна додати ложечку гірчиці, а до салату - 1-2 квашених огірки, почищених від шкірки та нарізаних брусочками.

close
Додати свій рецепт