Складові:
- мікс салатів
- прошуто
- апельсин
- оливки
Для соусу:
- олія - взяла не оливкову, а соняшникову
- діжонська або баварська гірчиця - з зернятками
- соус бальзамічний концентрат - густий, в маленькій баночці
- сіль
- за бажанням - гострий червоний перець мелений шматочками або 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
Приготування
На дно миски викласти салат (продавався вже нарізаний і помитий), потім - нарізаний тоненькими пластинками прошуто, апельсин, очищений від плівки і порізаний кубиками, оливки (якщо взяли кісточками - їх можна видалити за допомогою склянки - покласти оливку на дошку і притиснути склянкою - просто в мене оливки великі, домашнього засолу - тому ділю кожну на дві).
Для заливки всі складники викласти в маленьку мисочку і збити вилкою. Полити салат, акуратно вимішати.