Салат з перцю та селери
enjoy
23.09.2014

Складові:
- 5-6 болгарських перчин
- 1 невелика селера
- 1 квашений огірок
- 1 зубець часнику
- зелень петрушки або зелена цибуля
- сіль, цукор, сік цитрини
- майонез або олія

Приготування
Нарізаємо перець соломкою. Почищену селеру тремо на дрібній терці і скроплюємо цитриновим соком або розчиненою у воді лимонною кислотою (для того, щоб не почорніла). Тремо на грубій тертці квашений огірок. Дрібно січемо зелень петрушки або зелену цибулю. Часник розтираємо з сіллю. Усе добре вимішуємо. додаємо до смаку сіль та цукор. Заправляємо салат майонезом або олією.

close
Додати свій рецепт