Салат з авокадо та крабами
enjoy
21.09.2014

Складові:
- 1 шт. авокадо
- 200 г м'яса краба
- 0,5 банки консервованої солодкої кукурудзи
- 2 ст. л. лимонного соку
- бальзамічний оцет
- сіль
- оливкова олія

Приготування
Стиглий авокадо почистити, порізати вздовж на вузенькі дольки. Полити лимонним соком, аби не потемніли. Виложити на пласку тарілку, зверху збризнути білим бальзамічним оцтом, посолити морською сіллю середнього помолу. Зверху по авокадо розсипати кукурудзу, а по верх викласти м'ясо краба, яке перед тим порвати руками. В кінці салат злегка збризнути оливковою олією.



Джерело: Стиглий авокадо почистити, порізати вздовж на вузенькі дольки. Полити лимонним соком, аби не потемніли. Виложити на плас
close
Додати свій рецепт