Салат "Черепаха"
enjoy
19.09.2014

Складові:
- 1 головка цвітної капусти (біля 800 гр)
- 200 г сиру твердого
- 3 зубчики часнику
- 4 яйця 
- 100 г грецьких горіхів
- майонез

Приготування
Зварити яйця і відділити жовтки від білків. Жовтки потерти і викласти на блюдо. Покрити майонезом. Потерти сир і викласти зверху,роздавити 2 зубчики часнику і викласти зверху на сир, покрити майонезом.

Грецькі горіхи подрібнити і посипати зверху.

Білки порізати і викласти на горіхи, жирно помазати майонезом.

Відварену в підсоленій воді цвітну капусту розібрати і викласти зверху на майонез у вигляді панцира.
Один зубчик часнику видавити, змішати з тертим сиром і заправити майонезом (я додала ще трошки горіхів). Із цієї маси виліпити лапки, голову і хвостик черепахи. Зверху посипати кропом.

close
Додати свій рецепт