Салат «Царський»
Олівія
Олівія
19.12.2017

Морква 2 шт
Яйця 3 шт
Картопля 3 шт
Риба червона (слабосоленої сьомги або форелі) 200 г
Ікра червона 2 ст. л.
Гілочки кропу 2 шт
Майонез

Морква, картопля і яйця відварити, очистити і остудити. На шар фольги викласти натерту на дрібній тертці моркву і добре розрівняти.
Змастити майонезом. Точно так же викласти шар тертої картоплі, посолити і змастити майонезом.
Шар тертих яєць і майонез. Дрібно нашаткувати кріп і нарізати смужками рибне філе. Укласти зелень і рибу.
Починаючи з рибного краю загорнути весь салат рулетом. Обгорнути тієї ж фольгою і прибрати в холодильник на 3-4 години.
Нарізати порційними шматочками і викласти на плоске блюдо з зеленню. Прикрасити зверху червоною ікрою.

close
Додати свій рецепт